Hruščanska pustna povorka

0


V soboto, dne 22.02.2020, vabimo vse, da se nam pridružijo na veliki pustni povorki. Maske zaželjene v čim večjem številu, prav tako vabljeni tudi ostali gledalci. Prostora za maske je v povorki več kot dovolj, zato se nam le pridružite. 
 
Pustna povorka bo ob 10:20 krenila izpred kulturnega doma na Hrušici proti Jesenicam. Pot nas bo vodila od bolnice, po Tavčarjevi ulici, mimo spominskega parka in po glavni cesti mimo železniške postaje do gimnazije, do končne postaje na Čufarjevem trgu. Predvidoma bomo na Čufarjev trg prispeli ob 12:00 uri, kjer bo potekal kratek šaljivi program. Program bo nadvse zanimiv in zabaven. Ob 13:00 se bo povorka po enaki poti vračala nazaj na Hrušico. Ob 16:00 uri bo na prizorišču na Placu program za otroke, pustno rajanje ter izbor najboljših mask. Kasneje pa večerna zabava z glasbeno skupino " Full- Gas" in gosti. Res bo nooorrrooo....
 
V sredo, 26.02.2020, se boste od pusta lahko poslovili v piceriji Trucker na Hrušici, kjer bo ležal do pokopa. Ob 17:00 uri bo sežig pusta na prizorišču na Placu. Vsi prav lepo vabljeni!

Kategorije novic