Hruščanski dan športa in zabave - Dobrodelni dan za Gabra Novaka

0


Kulturno športno društvo Hrušica vabi na dobrodelni dogodek, ki bo potekal v soboto 15.9.2018 od 8. ure dalje na prireditvenem prostoru na Hrušici na Placu.
 
Za vas smo pripravili:
in-line turnir
nogometni turnir
ženski balinarski turnir
družabne igre
napihljiva zabava
zabavni točka s klovnom Jakom
otroška animacija
srečelov

Za glasbo bosta poskrbeli glasbeni skupini 
Milky beer in ŠeXpir z gosti.
 
Na večer prireditve bo izvedena licitacija slike na kateri je upodobljen Anže Kopitar. Slika je v tehniki akril na platnu, dimenzija slike 80x60 cm, avtor: Rok Popovič. Na sliki je originalni podpis Anžeta Kopitarja.
Drugi licitirani izdelek je podpisana hokejska palica Anžeta Kopitarja, s katero je igral v NHL ligi v sezoni 2017/2018.
 
Ogled bo možen na prireditvi.
 
Ponudbe za licitirana izdelka sprejemamo do začetka prireditve tudi na e-naslov: ksd.hrusica@gmail.com
 
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
 
Vljudno vabljeni!

Turnir v inline hokeju

0


Vabljeni vsi navdušenci inline hokeja na turnir,ki se bo odvijal dne 30.6.2018 s pričetkom ob 8:00 uri na igrišču KŠD-Hrušica.Med seboj se bodo pomerile številne ekipe in prikazale spretnosti in obilo športne igre.Za vse prisotne ekipe je obvezna popolna hokejska oprema,saj je varnost pri tem športu na prvem mestu.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.Turnir bo potekal cel dan zato resnično vabljeni vsi da si v čimvečjem številu ogledate tekme in s tem spodbujate igralce,ki pa vam obljubljajo,da boste imeli kaj videti.Po končanem turnirju bo razglasitev zmagovalcev in družabno srečanje v hladni senci pod brezami ob brunarici.
Na kratko:Žejni in lačni ne boste,le pridite in se prepričajte.Ne bo vam žal.

Občni zbor

0


Vabimo vas na občni zbor,ki bo v petek dne 25.5.2018 ob 19 uri v prostorih društva.Vabljeni vsi člani.

Delovna akcija

0


V sredo dne 23.5.2018 ob 16.uri bo potekala delovna akcija na območju "PLACA" na Hrušici.Med drugim bomo kosili brižino pod nogometnim igriščem,čiščenje igrišča in okolice,urejanje brunarice,pleskanje miz in klopi,pospravljanje kontejnerja in garaže,skratka za vsakogar se bo našlo kakšno delo.Delo ne bo težko,zato je zaželjena čimštevilšnejša udeležba.S seboj lahko prinesete tudi orodje (lopato,grablje...)Svojo udeležbo sporočite svojemu vodju sekcije.Res vsi vljudno vabljeni,saj bomo z malo truda in dobre volje poskrbeli,da bo okolica lepa in urejena.
Pojdi na stran   <<      

Arhiv novic

Kategorije novic