Drsališče na Hrušici

0


Vsi ljubitelji drsanja, otroci, starši, rekreativni hokejisti in tudi gledalci, vabljeni na ledeno ploskev na Hrušico. Z veliko truda, določenih pridnih članov in prijateljev, se vsakodnevno trudimo in skrbimo, da vsem omogočimo drsanje. Kljub vsem neprijetnim vremenskim razmeram, se trudimo ohraniti led za vse obiskovalce. Trenutno nam to dokaj dobro uspeva in smo lahko zelo zadovoljni z uspehom. Naš cilj pa je, da je led pripravljen za uporabo in da obiskovalci z veseljem pridejo. Na oglasni deski je napisan tudi urnik in ostale potrebne informacije. Želimo pa si, da prav vsak izmed nas upošteva naveden red in čistočo, predvsem pa je potrebno poskrbeti za varnost vseh. Dobrodošla je tudi vsaka pomoč. Zima bo še dolga, zato se le oglasite in uživajte na ledeni ploskvi na "placu".

Hokejski turnir

0


Dne 9.2.2019 s pričetkom ob 9 uri vabljeni na hokejski turnir na ledeno ploskev na Hrušici.Turnir se bo odvijal čez dan zato vabljeni vsi navdušenci tega športa kot tudi ostali na ogled zanimivih hokejskih spopadov.Za tople napitke in pijačo bo poskrbljeno.Vljudno vabljeni.

Hruščanski dan športa in zabave - Dobrodelni dan za Gabra Novaka

0


Kulturno športno društvo Hrušica vabi na dobrodelni dogodek, ki bo potekal v soboto 15.9.2018 od 8. ure dalje na prireditvenem prostoru na Hrušici na Placu.
 
Za vas smo pripravili:
in-line turnir
nogometni turnir
ženski balinarski turnir
družabne igre
napihljiva zabava
zabavni točka s klovnom Jakom
otroška animacija
srečelov

Za glasbo bosta poskrbeli glasbeni skupini 
Milky beer in ŠeXpir z gosti.
 
Na večer prireditve bo izvedena licitacija slike na kateri je upodobljen Anže Kopitar. Slika je v tehniki akril na platnu, dimenzija slike 80x60 cm, avtor: Rok Popovič. Na sliki je originalni podpis Anžeta Kopitarja.
Drugi licitirani izdelek je podpisana hokejska palica Anžeta Kopitarja, s katero je igral v NHL ligi v sezoni 2017/2018.
 
Ogled bo možen na prireditvi.
 
Ponudbe za licitirana izdelka sprejemamo do začetka prireditve tudi na e-naslov: ksd.hrusica@gmail.com
 
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
 
Vljudno vabljeni!

Turnir v inline hokeju

0


Vabljeni vsi navdušenci inline hokeja na turnir,ki se bo odvijal dne 30.6.2018 s pričetkom ob 8:00 uri na igrišču KŠD-Hrušica.Med seboj se bodo pomerile številne ekipe in prikazale spretnosti in obilo športne igre.Za vse prisotne ekipe je obvezna popolna hokejska oprema,saj je varnost pri tem športu na prvem mestu.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.Turnir bo potekal cel dan zato resnično vabljeni vsi da si v čimvečjem številu ogledate tekme in s tem spodbujate igralce,ki pa vam obljubljajo,da boste imeli kaj videti.Po končanem turnirju bo razglasitev zmagovalcev in družabno srečanje v hladni senci pod brezami ob brunarici.
Na kratko:Žejni in lačni ne boste,le pridite in se prepričajte.Ne bo vam žal.
Pojdi na stran   <<      

Arhiv novic

Kategorije novic