Hokej turnir

0


Dne 25.1.2020 KŠD Hrušica prireja hokejski turnir na igrišču na Placu.Igrajo štirje igralci v ekipi.Prijavnina znaša 70e.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno,prav tako tudi za prijetno vzdušje.Informacije o turnirju so na voljo na tel. (041)347-498.Vabljeni.

Kostanjev piknik

0


Dne 25.10.2019 od 18 ure dalje KŠD Hrušica prireja kostanjev piknik pred brunarico na igrišču.Za kostanj in pijačo je poskrbljeno,prinesite le dobro voljo.Vabljeni.

Napis KOPIWOOD

0


Dne 14.10.2019 smo z nekaj člani KŠD-ja izdelali nov napis "KOPIWOOD". Čeprav ni šlo vse gladko, nam je kljub temu uspelo. Z napisom bo Hrušica vsekakor bolj prepoznavna. Na opravljeno delo smo zelo ponosni. Vsem sodelujočim pri projektu se zahvaljujemo za vloženi trud in dobro voljo.

IN-LINE turnir

0


Vabljeni na IN - LINE turnir, ki se  bo odvijal v soboto 8.6.2019 od 9 ure dalje na hokej ploskvi na Hrušici. Pomerile se bodo ekipe in nas ponovno navdušile z borbeno igro. Vse zainteresirane ekipe se lahko prijavijo do polne zapolnitve mest. Informacije so na voljo na telefonski številki 041 347 498 - Robert. V dopoldanskem času bo potekal tudi ženski balinarski turnir, popoldan pa je namenjen rednemu kolu veteranske nogometne lige (5 tekem). Na prireditvi bodo tudi napihljiva igrala, pester program za otroke ter zabavna presenečenja za udeležence. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, vse kar potrebujemo je vaša udeležba in dobra volja. Zakaj si ne bi vzeli čas za druženje in se ob tem tudi poveselili. To nas ne stane nič. Zagotavljamo, da vam ne bo žal.
Pojdi na stran   <<        >>  

Arhiv novic

Kategorije novic