Zaključek zimske sezone

0


Dne 9.2.2019 je na drsališču na Hrušici potekal zaključni zimski hokejski turnir. Čeprav smo se spopadali z zelo nepredvidljivimi vremenskimi razmerami, se po najboljših močeh trudili ter ohranjali že tako oslabljen led, smo na svoje delo zelo ponosni, saj nam je vendarle uspelo. Lahko rečem, da smo bili pravi čarodeji. Glede na to, da je bil sobotni dan izjemno sončen in topel, nam je kljub temu uspelo odigrati nekaj zanimivih hokejskih spopadov. Turnir je potekal v prekrasnem vremenu in vzdušju. Žal so bile temperature visoke, zato smo bili primorani turnir skrčiti na najkrajši možni čas. Vzdušje je bilo res sproščeno in na nivoju. Ekipe so se udarile kot pravi hokejisti in bilo je kaj videti. S tem turnirjem pa smo tudi zaključili zimski del sezone hokeja. Po turnirju smo se člani in ostali dobili na zaključnem družabnem srečanju. Ob tej priložnosti bi se vsem članom in ostalim, ki so s svojo pomočjo priskočili na pomoč v vseh vremenskih pogojih, ponoči in v mrazu, žrtvovali svoj prosti čas ter se trudili za dobrobit krajanov in vseh, ki so uporabljali ledeno ploskev, v imenu kulturno športnega društva Hrušica iskreno zahvalil. Pred nami je sezona inline hokeja in raznih drugih aktivnosti, zato se že veselimo novega sodelovanja vnaprej. Kot bi rekel naš prijatelj : Bilo je nooorooo...Hvala!

Drsališče na Hrušici

0


Vsi ljubitelji drsanja, otroci, starši, rekreativni hokejisti in tudi gledalci, vabljeni na ledeno ploskev na Hrušico. Z veliko truda, določenih pridnih članov in prijateljev, se vsakodnevno trudimo in skrbimo, da vsem omogočimo drsanje. Kljub vsem neprijetnim vremenskim razmeram, se trudimo ohraniti led za vse obiskovalce. Trenutno nam to dokaj dobro uspeva in smo lahko zelo zadovoljni z uspehom. Naš cilj pa je, da je led pripravljen za uporabo in da obiskovalci z veseljem pridejo. Na oglasni deski je napisan tudi urnik in ostale potrebne informacije. Želimo pa si, da prav vsak izmed nas upošteva naveden red in čistočo, predvsem pa je potrebno poskrbeti za varnost vseh. Dobrodošla je tudi vsaka pomoč. Zima bo še dolga, zato se le oglasite in uživajte na ledeni ploskvi na "placu".

Hokejski turnir

0


Dne 9.2.2019 s pričetkom ob 9 uri vabljeni na hokejski turnir na ledeno ploskev na Hrušici.Turnir se bo odvijal čez dan zato vabljeni vsi navdušenci tega športa kot tudi ostali na ogled zanimivih hokejskih spopadov.Za tople napitke in pijačo bo poskrbljeno.Vljudno vabljeni.

Hruščanski dan športa in zabave - Dobrodelni dan za Gabra Novaka

0


Kulturno športno društvo Hrušica vabi na dobrodelni dogodek, ki bo potekal v soboto 15.9.2018 od 8. ure dalje na prireditvenem prostoru na Hrušici na Placu.
 
Za vas smo pripravili:
in-line turnir
nogometni turnir
ženski balinarski turnir
družabne igre
napihljiva zabava
zabavni točka s klovnom Jakom
otroška animacija
srečelov

Za glasbo bosta poskrbeli glasbeni skupini 
Milky beer in ŠeXpir z gosti.
 
Na večer prireditve bo izvedena licitacija slike na kateri je upodobljen Anže Kopitar. Slika je v tehniki akril na platnu, dimenzija slike 80x60 cm, avtor: Rok Popovič. Na sliki je originalni podpis Anžeta Kopitarja.
Drugi licitirani izdelek je podpisana hokejska palica Anžeta Kopitarja, s katero je igral v NHL ligi v sezoni 2017/2018.
 
Ogled bo možen na prireditvi.
 
Ponudbe za licitirana izdelka sprejemamo do začetka prireditve tudi na e-naslov: ksd.hrusica@gmail.com
 
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
 
Vljudno vabljeni!

Arhiv novic

Kategorije novic