Napis KOPIWOOD

0


Dne 14.10.2019 smo z nekaj člani KŠD-ja izdelali nov napis "KOPIWOOD". Čeprav ni šlo vse gladko, nam je kljub temu uspelo. Z napisom bo Hrušica vsekakor bolj prepoznavna. Na opravljeno delo smo zelo ponosni. Vsem sodelujočim pri projektu se zahvaljujemo za vloženi trud in dobro voljo.

IN-LINE turnir

0


Vabljeni na IN - LINE turnir, ki se  bo odvijal v soboto 8.6.2019 od 9 ure dalje na hokej ploskvi na Hrušici. Pomerile se bodo ekipe in nas ponovno navdušile z borbeno igro. Vse zainteresirane ekipe se lahko prijavijo do polne zapolnitve mest. Informacije so na voljo na telefonski številki 041 347 498 - Robert. V dopoldanskem času bo potekal tudi ženski balinarski turnir, popoldan pa je namenjen rednemu kolu veteranske nogometne lige (5 tekem). Na prireditvi bodo tudi napihljiva igrala, pester program za otroke ter zabavna presenečenja za udeležence. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, vse kar potrebujemo je vaša udeležba in dobra volja. Zakaj si ne bi vzeli čas za druženje in se ob tem tudi poveselili. To nas ne stane nič. Zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Fucanje pirhov

0


Vabljeni jutri dne 21.4.2019 ob 16 uri na "fucanje pirhov" na teraso brunarice na placu.Dobra volja in postrežba zagotovljena.Želimo vam obilo sreče in lepe praznike.

Občni zbor 2019

0


Vabljeni na občni zbor,ki bo v petek 22.3.2019 ob 19 uri v prostorih krajevne skupnosti Hrušica.Letos je pred nami volilno leto,zato bomo na občnem zboru sprejemali kandidature za novo izvoljene člane odborov (predsednik,podpredsednik,tajnik,blagajnik,upravni in nazorni odbor...)Vse člane pozivamo,da se občnega zbora zanesljivo udeležijo.V primeru zadržanosti vas prosimo,da pisno pooblastite nekoga od članov,da vas zastopa.Vljudno vabljeni.
KŠD Hrušica

Arhiv novic

Kategorije novic