IN-LINE turnir

0


Vabljeni na IN - LINE turnir, ki se  bo odvijal v soboto 8.6.2019 od 9 ure dalje na hokej ploskvi na Hrušici. Pomerile se bodo ekipe in nas ponovno navdušile z borbeno igro. Vse zainteresirane ekipe se lahko prijavijo do polne zapolnitve mest. Informacije so na voljo na telefonski številki 041 347 498 - Robert. V dopoldanskem času bo potekal tudi ženski balinarski turnir, popoldan pa je namenjen rednemu kolu veteranske nogometne lige (5 tekem). Na prireditvi bodo tudi napihljiva igrala, pester program za otroke ter zabavna presenečenja za udeležence. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, vse kar potrebujemo je vaša udeležba in dobra volja. Zakaj si ne bi vzeli čas za druženje in se ob tem tudi poveselili. To nas ne stane nič. Zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Fucanje pirhov

0


Vabljeni jutri dne 21.4.2019 ob 16 uri na "fucanje pirhov" na teraso brunarice na placu.Dobra volja in postrežba zagotovljena.Želimo vam obilo sreče in lepe praznike.

Občni zbor 2019

0


Vabljeni na občni zbor,ki bo v petek 22.3.2019 ob 19 uri v prostorih krajevne skupnosti Hrušica.Letos je pred nami volilno leto,zato bomo na občnem zboru sprejemali kandidature za novo izvoljene člane odborov (predsednik,podpredsednik,tajnik,blagajnik,upravni in nazorni odbor...)Vse člane pozivamo,da se občnega zbora zanesljivo udeležijo.V primeru zadržanosti vas prosimo,da pisno pooblastite nekoga od članov,da vas zastopa.Vljudno vabljeni.
KŠD Hrušica

Zaključek zimske sezone

0


Dne 9.2.2019 je na drsališču na Hrušici potekal zaključni zimski hokejski turnir. Čeprav smo se spopadali z zelo nepredvidljivimi vremenskimi razmerami, se po najboljših močeh trudili ter ohranjali že tako oslabljen led, smo na svoje delo zelo ponosni, saj nam je vendarle uspelo. Lahko rečem, da smo bili pravi čarodeji. Glede na to, da je bil sobotni dan izjemno sončen in topel, nam je kljub temu uspelo odigrati nekaj zanimivih hokejskih spopadov. Turnir je potekal v prekrasnem vremenu in vzdušju. Žal so bile temperature visoke, zato smo bili primorani turnir skrčiti na najkrajši možni čas. Vzdušje je bilo res sproščeno in na nivoju. Ekipe so se udarile kot pravi hokejisti in bilo je kaj videti. S tem turnirjem pa smo tudi zaključili zimski del sezone hokeja. Po turnirju smo se člani in ostali dobili na zaključnem družabnem srečanju. Ob tej priložnosti bi se vsem članom in ostalim, ki so s svojo pomočjo priskočili na pomoč v vseh vremenskih pogojih, ponoči in v mrazu, žrtvovali svoj prosti čas ter se trudili za dobrobit krajanov in vseh, ki so uporabljali ledeno ploskev, v imenu kulturno športnega društva Hrušica iskreno zahvalil. Pred nami je sezona inline hokeja in raznih drugih aktivnosti, zato se že veselimo novega sodelovanja vnaprej. Kot bi rekel naš prijatelj : Bilo je nooorooo...Hvala!

Arhiv novic

Kategorije novic