Fucanje pirhov

0


Vabljeni jutri dne 21.4.2019 ob 16 uri na "fucanje pirhov" na teraso brunarice na placu.Dobra volja in postrežba zagotovljena.Želimo vam obilo sreče in lepe praznike.

Občni zbor 2019

0


Vabljeni na občni zbor,ki bo v petek 22.3.2019 ob 19 uri v prostorih krajevne skupnosti Hrušica.Letos je pred nami volilno leto,zato bomo na občnem zboru sprejemali kandidature za novo izvoljene člane odborov (predsednik,podpredsednik,tajnik,blagajnik,upravni in nazorni odbor...)Vse člane pozivamo,da se občnega zbora zanesljivo udeležijo.V primeru zadržanosti vas prosimo,da pisno pooblastite nekoga od članov,da vas zastopa.Vljudno vabljeni.
KŠD Hrušica

Zaključek zimske sezone

0


Dne 9.2.2019 je na drsališču na Hrušici potekal zaključni zimski hokejski turnir. Čeprav smo se spopadali z zelo nepredvidljivimi vremenskimi razmerami, se po najboljših močeh trudili ter ohranjali že tako oslabljen led, smo na svoje delo zelo ponosni, saj nam je vendarle uspelo. Lahko rečem, da smo bili pravi čarodeji. Glede na to, da je bil sobotni dan izjemno sončen in topel, nam je kljub temu uspelo odigrati nekaj zanimivih hokejskih spopadov. Turnir je potekal v prekrasnem vremenu in vzdušju. Žal so bile temperature visoke, zato smo bili primorani turnir skrčiti na najkrajši možni čas. Vzdušje je bilo res sproščeno in na nivoju. Ekipe so se udarile kot pravi hokejisti in bilo je kaj videti. S tem turnirjem pa smo tudi zaključili zimski del sezone hokeja. Po turnirju smo se člani in ostali dobili na zaključnem družabnem srečanju. Ob tej priložnosti bi se vsem članom in ostalim, ki so s svojo pomočjo priskočili na pomoč v vseh vremenskih pogojih, ponoči in v mrazu, žrtvovali svoj prosti čas ter se trudili za dobrobit krajanov in vseh, ki so uporabljali ledeno ploskev, v imenu kulturno športnega društva Hrušica iskreno zahvalil. Pred nami je sezona inline hokeja in raznih drugih aktivnosti, zato se že veselimo novega sodelovanja vnaprej. Kot bi rekel naš prijatelj : Bilo je nooorooo...Hvala!

Drsališče na Hrušici

0


Vsi ljubitelji drsanja, otroci, starši, rekreativni hokejisti in tudi gledalci, vabljeni na ledeno ploskev na Hrušico. Z veliko truda, določenih pridnih članov in prijateljev, se vsakodnevno trudimo in skrbimo, da vsem omogočimo drsanje. Kljub vsem neprijetnim vremenskim razmeram, se trudimo ohraniti led za vse obiskovalce. Trenutno nam to dokaj dobro uspeva in smo lahko zelo zadovoljni z uspehom. Naš cilj pa je, da je led pripravljen za uporabo in da obiskovalci z veseljem pridejo. Na oglasni deski je napisan tudi urnik in ostale potrebne informacije. Želimo pa si, da prav vsak izmed nas upošteva naveden red in čistočo, predvsem pa je potrebno poskrbeti za varnost vseh. Dobrodošla je tudi vsaka pomoč. Zima bo še dolga, zato se le oglasite in uživajte na ledeni ploskvi na "placu".

Arhiv novic

Kategorije novic