Hruščanska pustna povorka

0


V soboto, dne 22.02.2020, vabimo vse, da se nam pridružijo na veliki pustni povorki. Maske zaželjene v čim večjem številu, prav tako vabljeni tudi ostali gledalci. Prostora za maske je v povorki več kot dovolj, zato se nam le pridružite. 
 
Pustna povorka bo ob 10:20 krenila izpred kulturnega doma na Hrušici proti Jesenicam. Pot nas bo vodila od bolnice, po Tavčarjevi ulici, mimo spominskega parka in po glavni cesti mimo železniške postaje do gimnazije, do končne postaje na Čufarjevem trgu. Predvidoma bomo na Čufarjev trg prispeli ob 12:00 uri, kjer bo potekal kratek šaljivi program. Program bo nadvse zanimiv in zabaven. Ob 13:00 se bo povorka po enaki poti vračala nazaj na Hrušico. Ob 16:00 uri bo na prizorišču na Placu program za otroke, pustno rajanje ter izbor najboljših mask. Kasneje pa večerna zabava z glasbeno skupino " Full- Gas" in gosti. Res bo nooorrrooo....
 
V sredo, 26.02.2020, se boste od pusta lahko poslovili v piceriji Trucker na Hrušici, kjer bo ležal do pokopa. Ob 17:00 uri bo sežig pusta na prizorišču na Placu. Vsi prav lepo vabljeni!

Hokej turnir

0


Dne 25.1.2020 KŠD Hrušica prireja hokejski turnir na igrišču na Placu.Igrajo štirje igralci v ekipi.Prijavnina znaša 70e.Za hrano in pijačo bo poskrbljeno,prav tako tudi za prijetno vzdušje.Informacije o turnirju so na voljo na tel. (041)347-498.Vabljeni.

Kostanjev piknik

0


Dne 25.10.2019 od 18 ure dalje KŠD Hrušica prireja kostanjev piknik pred brunarico na igrišču.Za kostanj in pijačo je poskrbljeno,prinesite le dobro voljo.Vabljeni.

Napis KOPIWOOD

0


Dne 14.10.2019 smo z nekaj člani KŠD-ja izdelali nov napis "KOPIWOOD". Čeprav ni šlo vse gladko, nam je kljub temu uspelo. Z napisom bo Hrušica vsekakor bolj prepoznavna. Na opravljeno delo smo zelo ponosni. Vsem sodelujočim pri projektu se zahvaljujemo za vloženi trud in dobro voljo.
Pojdi na stran       >>  

Arhiv novic

Kategorije novic